Η ημερίδα έγινε με σκοπό τον συντονισμό και την καλύτερη οργάνωση των επιχειρήσεων, η λειτουργία των οποίων σχετίζεται με την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης που όλοι μας βιώνουμε.

Συμμετείχαν όλοι οι επαγγελματίες του δήμου Αιγιαλείας καθώς και ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Συγκοινωνιών και ο υποδιοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αιγίου.

Ο ομιλητής του σεμιναρίου που ακολούθησε ήταν ο μηχανολόγος, ειδικός συνεργάτης των εργαστηρίων των ΤΕΙ Πατρών, κύριος Νικόλαος Βασιλάκης.

Η Ημερίδα ξεκίνησε στις 09:30 και ολοκληρώθηκε στις 13:45

Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή αφού συμμετείχαν πάνω από 46 άτομα, γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών της περιοχής μας.

Μετά την ολοκλήρωση και του σεμιναρίου, ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση  που ολοκληρώθηκε μετά από περίπου δύο ώρες.

Επιθυμία όλων των παρευρισκομένων είναι να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ενέργειες που θα στοχεύουν στην ενημέρωση των επαγγελματιών σε νέες τεχνολογίες με απώτερο σκοπό την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών-χρηστών οχημάτων, την οδική ασφάλεια, την οικονομικότερη συντήρηση των οχημάτων και την προστασία του περιβάλλοντος.

© 2018 Staikos | THE MODERN WAY

logo-footer

Συνδεθείτε μαζί μας: